Годеницата на Данчо от Фермата влиза в шоуто! (Камелия ще му търси сметка за флирта с Даяна – Подробности)

Годеницата на Данчо от Фермата влиза в шоуто! (Камелия ще му търси сметка за флирта с Даяна – Подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Годеницата на Данчо от Фермата ще влезе в шоуто, за да стопира флирта му с Даяна

На романтична вечеря на свещи във „Фермата” се усамотиха Даяна Ханджиева и Йордан Белев , за която Chef Кустев приготви изискано 6-степенно меню. Общинският съветник от Габрово посрещна актрисата с букет от слънчогледи, а красавицата реши да предаде принципите си и да опита от обилно гарнираните с чесън канапенца с тарама и крема сирене, приготвени от Кустев.

За да не го обиди, актрисата дегустира предложеното й блюдо. „Илиан ме накара да ям чесън – нещо, което и майка ми не е успяла да прави! Но, честно казано, ми хареса“, призна Ханджиева след като преглътна предястието.

Данчо от Фермата

Снимка: бТВ

Вечерта приключи с неочаквана за актрисата „френска целувка“, за която илюзионистът Йордан, използва специален фокус с карти. Йордан помоли актрисата да си избере карта от тесте и да напише името си на нея. След това сгъна картончето на четири и накара брюнетката да го стисне между зъбите си. После самият той изтегли карта от същото тесте, написа своето име на нея, сгъна я прилежно и я захапа.

В следващите секунди Йордан се доближи интимно близо до Даяна, докосна своята карта до нейната и прошепна: „Това е френска целувка“. „Не е възможно това! Ти ме направи луда!“, заяви му измамената хубавица със смесица от раздразнение и възхищение.

Продуцентите Иван и Андрей издадоха, че в предаването ще влезе годеницата на Данчо, която със сигурност ще развали идилията между актрисата и фокусника. Зрителите са разделени дали двамата просто играят, понеже и без това работят на сцената или чувствата им са истински. Според част от феновете те просто следват сценарий, за да привличат интерес, но пък други са категорични, че двамата имат бъдеще като влюбена двойка и им желаят успех, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар