Годеникът на Цеци Красимирова безумно богат (Вижте първата им снимка след годежа)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис с първа снимка след годежа, кой всъщност е мултимилиардера

Цеци Красимирова, която скоро ще се врече във вярност на своя избраник Майкъл Струмейтис определено е уцелила джакпота. Моделката, която  след 15 години от смъртта на Косьо Самоковеца реши да мине под венчило ще се обвърже с мъж, за когото се твърди, че е безумно богат.

Да видим все пак кой е Майкъл Струмейтис, който успя да открадне сърцето на Красимирова. Богаташът притежава компания за органични земеделски добавки, която е най-голямата в света. Мултимилиардерът е наречен „Краля на марихуаната” защото я отглежда законно за медицински цели.

Снимка: ПИК

Като малък Майкъл има не леко детство. Семейството му е бедно, а баща му умира когато е едва седемнадесет годишен. А майка му се пропива и пада в плен на дрогата.

Когато навършва деветнадесет Струмейтис се впуска в рискован бизнес като започва да отглежда марихуана. Заради, което става обект на разследване от ФБР.

Богаташът е идвал в София през 2007 г. Той е член на Менса интернешънъл. Неговото IQ е 180, което го причислява към най-големите умове на планетата тъй като само един на 20 милиона човека е с такъв висок коефициент на интелигентност.

За богаташа Цеци Красимирова ще е втора съпруга. Той бил женен и има дъщеря, която с бившата му живеят в Палм Сприйнгс.

Самият Майкък има огромно имение оценявано за 16 милиона долара, което е кацнало на един от Холивудските хълмове. Има и частен самолет и автопарк за милиони долари. Бизнесменът печели по 100 милиона долара годишно.

Снимка: ПИК

А ето и бъдещото семейство Струмейтис. Цеци и Майкъл си направиха първо селфи като годеници, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар