март 28, 2024

Годеникът на Габриела от Ергенът я заряза седмици преди сватбата (Майката на богаташа Димо не одобри скандалната блондинка за снаха)

https://kliuki.net/kliuki/godenikat-na-gabriela-ot-ergenat-ya-zaryaza-sedmici-predi-svatbata-maykata-na-bogatasha-dimo-ne-odobri-skandalnata-blondinka-za-snaha/166470 Kliuki.net
Годеникът на Габриела от Ергенът я заряза седмици преди сватбата (Майката на богаташа Димо не одобри скандалната блондинка за снаха)

Габриела Петрова - една от запомнящите се участнички в „Ергенът”, развали годежа с приятеля си Димо, малко след като се завърнаха от романтична ваканция в Египет и седмици преди сватбата, която трябваше да е през август, узна Kliuki.net.

Причината за разлъката май е друга жена, но не любовница, а свекървата. Такова впечатление създаде блондинката, макар да изтъкна, че говори по принцип, във видео, в което официално заяви, че си търси нов мъж. Габи обяви кастинг, като подбора и избора на „голям, здрав, млад, с пълен резервоар и още по-пълен портфейл” мъж, какъвто го желае, май ще се разиграе в ново риалити

„Никога не е било в мой стил да плювам там, където съм целувала преди това”, заявява Габи в клип, явно част от предстоящото новото онлайн риалити. Блондинката спазва този си принцип, независимо дали става дума за приятелски или любовни отношения. Да „плюва” там, където е целувала преди това, смята, че би било „страшно тъпо и селско”. Преди да премине по същество, а именно, че си търси нов мъж, Габи обясни, че досега е влизала от връзка във връзка и те все продължавали с години. А това, смята тя, не е препоръчително, защото човек от тях се чувства на моменти емоционално изхабен, обясни блондинката.

Ставайки дума за човешките взаимоотношения, на каквато вълна била сега, Габи не сдържа сълзите си и макар да продължи да се усмихва, очите й останаха влажни. Нямаше съмнение, че се разчувства тъкмо, заради разваления си годеж.

„Винаги съм била над нещата и никога за мен не е било проблем в една връзка да има трети човек. Стига това да не е моята майка или майката на моя годеник. Не в случая, по принцип говоря”, заяви Габи. Дали?! Остава съмнение, защото в края на речта си блондинката пак заговори за вмешателство на трети човек. След като препоръча на всяка жена да се сгоди, защото нямало по-хубаво от това, златотърсачката вметна: „Но ако ти сам допуснеш някой страничен човек да накланя везните, определено те няма да са в твоя полза... Ако обичате и уважавате себе си искате да сте щастливи, не с лека ръка, а по-скоро с малък пръст, избършете тази история и продължите напред, за да може да срещнете човек, който не би допуснал да ви загуби”. Габи смята, че за дълготрайни отношения трябва да можеш да правиш компромиси, да си толерантен към другия. В началото „всичко е цветя и рози”, след това дори да няма битовизми, младите, казва тя, сами си саботират отношенията.

Източник: Уикенд