Годеникът на Лорина Камбурова рухна след смъртта й: Почивай в мир, слънце!

Гласувайте за статията

Годеникът на талантливата млада актриса рухна след внезапната й смърт, влюбените планирали сватба

Лорина Камбурова, която си отиде от този свят на твърде млада възраст планирала сватба. С дългогодишния си приятел Георги Елисеев били сгодени от преди две годни. Пандемията обаче объркала плановете на влюбените и те отложили сватбената церемония  за по-добри времена. Уви, внезапната смърт на красавицата попречи да изжвеят най-голямото си щастие.

Половинката на Камбурова е тотално съсипан от трагедията и едва събра сили да се сбогува с любимата си.

Георги Елисеев написа кратко, но трогателно послание в социалната мрежа, с което разчувства дори тези, които не я познават. Той написа под тяхна обща снимка: „„Почивай в мир, слънчице!”  и допълва: „„Продължавай да блестиш така, както само ти можеш“.

Снимка: Блиц

Актрисата и младият мъж заживяват заедно през 2016 г. И двамата признават пред приятели, че изживяват голяма любов.. Георги също е от Варна, но от много години живее в Ню Йорк. Където се изявява като финансист. Но голямата му страст е диджейството и често се връща в България.

В свое интервю през 2018 Лорина споделя, че е много щастлива – нещо, което е най-важното за двамата влюбени. Като плановете да сключат брак и да имат деца са в следствие на естественото развитие на любовта им, предават от show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар