Говорещо куче покори интернет (Видео)

Гласувайте за статията

Френски булдог предизвика фурор в мрежата

Много стопани си мечтаят да имат таланта на доктор Дулитъл, за да общуват с домашните си животни. Малцина обаче имат рядката възможност да разговарят с четириногите си любимци. Сред тях е и стопанката на малък френски булдог, който предизвика фурор в световната мрежа.

Френски булдог предизвика фурор като проговори

Френски булдог предизвика фурор като проговори

Четириногият любимец се превърна в истинска сензация само за дни. Очарователното кученце изуми всички със способността си да казва „Обичам те“.

Кратък клип с малкия домашен любимец се появи в световната мрежа само преди дни, но вече има над 300 хиляди посещения. А интернет потребителите изпаднаха в истинско умиление пред сладкото четириного. Стопанката на мъника също е очарована от таланта на дребосъчето. В краткото клипче, което е заснела, тя не спира да му повтаря колко много го обича, като за огромна радост на собственичката си то й отговаря по същия начин.

Това далеч не е първият случай, в който домашен любимец се опитва да говори. Преди няколко месеца в световната мрежа се появи видео със сибирското хъски Миша. Домашният любимец се прочу не само със способността си да говори на английски, но и да използва редица фрази като „Обичам те“, „Здравей“, „Гладен съм“, „добре“ и дори да отговаря с „не“, когато го питат глупав ли е.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Говорещо куче покори интернет (Видео)”

 1. Milcho Ivanov

  авг. 12. 2012

  готино

  Reply to this comment
 2. Santi

  апр. 19. 2014

  Kewl you should come up with that. Exeltcenl!

  Reply to this comment

Добавете коментар