Гнусно! Еди Мърфи опипвал невръстната си доведена щерка (Всичко за холивудския скандал)

Еди Мърфи е на път да се превърне в поредната звезда, отсвирена от Холивуд заради сексуалните си мераци, узна Kliuki.net.

61-годишният актьор беше обвинен от Финикс Браун, дъщерята на спайската Мел Би, че е блудствал с нея по времето, в което имаше връзка с майка й. Тогава девойката е била малолетна, така че не е изключено срещу актьора да бъде заведено и наказателно дело.

еди мърфи
Колаж: Клюки.нет

За Мърфи се знае, че има поне 10 извънбрачни деца от 6 различни жени и колкото да изглежда усмихнат на екрана, е толкова отвратителен в личния си живот. Не една и две негови бивши партньорки са се оплаквали от грубото му отношение, граничещо с насилие. За първи път обаче Мърфи получава директно обвинение в блудтсво.

„Живеех в истински кошмар, трябваше да се заключвам в стаята си, за да съм далеч от този ужасен човек. Еди дебнеше всяка възможност да остане насаме с мен, да бръкне под полата ми и да ме опипва.“, разказва Финикс Браун.

Мърфи имаше краткотрайна връзка с майка й Мел Би, от която има дъщеря. Първоначално той отказваше да признае детето, но след ДНК тест беше принуден да признае бащинството си. Но и до ден днешен не общува с момиченцето.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.