Безподобна издънка! ГЛОРИЯ, какво скри с Фотошоп-а?! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Нашите звезди са винаги неотразими и уникални, благодарение на обработващата програма

 

Глория наскоро ни трогна с посланието, че прави видео към парчето си „Двойна игра” и ние го очакваме с трепет, както винаги.

Опа, нещо става със стените?!

Опа, нещо става със стените?!

Нищо, че веднага след снимката, която тя пусна, се разбра, че визията й е едно към едно с тази на Моника Белучи. Може би иска да направим някакво сравнение и да си кажем: „Абе, нашето си е най-хубаво пък!”

Няма как да предположим каква е била идеята, но безподобната издънка, която още лъсна от този кадър просто няма свой аналог. Кривите стени, господа майстори на обработващите програми, кривите стени ви издадоха! Шашнати сме?!

Откога Глория се уповава на фотошопа, за да изглежда така? Кралицата на фолка, неотразимата и уникалната богиня на лекия жанр…

Иначе си е красавица, нали?

Иначе си е красавица, нали?

Доста разочароващо за феновете, които вече се присмяха на въпросната излагация. Само, ако имаш проблеми със зрението, би могъл да пропуснеш детайлите, които калпавите умения на неизвестният сътрудник на Гло не са успели да заличат. Много кофти резултат, но по-интересното, което всички вълнува е какво по-точно трябваше да бъде скрито тук.

Сигурно тялото на изпълнителката не е в идеална форма, както би й се искало, но „защо се опитва да замаже положението и да се изкара перфектна тогава?!”, чудят се във виртуала.

 

Е, досущ като Моника Белучи, ама нищо!

Е, досущ като Моника Белучи, ама нищо!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар