ЖАЛКО! На ГЛОРИЯ й виснаха до пъпа (СНИМКИ)

Силиконовите дини на Глория са се спихнали и вече не изкушават така сладко

 

„Глория е прекрасна в тази жълта рокличка, но какво е е случило с бомбите й?!” Този въпрос адски много пъти беше зададен през последните дни в мрежата.

Озадачени почитатели на Кралицата на фолка умуват дали дините на Глория са се спихнали, защото силикона й е кофти или просто са провиснали с времето.

Глория сигурно ще трябва да сменя имплантите си
Глория сигурно ще трябва да сменя имплантите си

Имплантите на пайнерката видимо и неизбежно са тръгнали надолу към пъпа и явно нищо не може да ги спре, освен следваща намеса на любимия пластичен хирург.

Иначе тя си остава любимка на феновете на чалгата
Иначе тя си остава любимка на феновете на чалгата

Знаем, че това няма да е никакъв проблем за Глория, която не пести пари за операции. Благодарение на тях, тя е тотално различна от зората на своята кариера и скъпоструващата трансформация сигурно си беше наложителна инвестиция. Наскоро видяхме, че Гло съвсем удари в земята колежките си, след като си накичи устата със златни зъби.

Въпреки, че деколтето на Глория е заело странна позиция, последното участие на чалга звездата в столицата още държи влага на феновете, които не спират да я хвалят в мрежата: „Единствена!”, „Неповторима!”, „Ти си богиня!”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.