Глория със забрана да й викат баба (Суетната певица иска да е „маминка”)

Гласувайте за статията

Примата на фолка на седмото небе след раждането на внучката си, но не иска да й викат баба

Глория стана баба на малко момиченце, което кръстиха на нея. Това е едно от най-важните събития в живота на примата на фолка. Но въпреки,  че има внучка 47-годишната певица доста младее, а е и много суетна и дъщеря й Симона Загорова призна в интервю, че майка й не искала да се обръщат към нея с думичката „бабо”.

Младата майка сподели, че и свекърва й не умирала от желание също да й викат баба. Симона каза още, че  двете им помагали много в отглеждането на дъщеричката им Галина и с Дани се съобразили с желанието на майките си и ги наричали „маминки”.

На примата на фолка не може да й се отрче факта, че не прлича на баба
Снимка: Инстаграм

Освен всичко друго и двете дами не изглеждали като истински баби и някак си не им отива такова обръщения, което по-скоро се отнася за стара жена.

Дъщерята на Глория и зетят споделиха още, че не били готови да стават родители. Бременността на Симона не била планирана и ги изненадала и сварила неподготвени. Но решили да запазят детето  така този февруари се появила малката принцеса Галина.

Въпреки, че сега се учат как да са добри родители се оказало, че дъщеря им е много спокойно дете и веднага спирала да плаче щом  й пуснели сръбска музика, предават от show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар