Глория се хвали с новородената си внучка: Истинска любов! (Вижте първото й фото с малката Галина)

Глория се хвали с новородената си внучка: Истинска любов! (Вижте първото й фото с малката Галина)
3.67 (73.33%) 3 votes

Глория не крие радостта си, че е станала баба

Радостта на Глория не спира, отскоро поп-фолк певицата е баба и по всичко личи, че много се наслаждава на новото си амплоа. Преди дни дъщеря ѝ Симона и внучката ѝ Галина бяха изписани от болницата след раждането и вече са у дома. Щастливата баба посрещна момиченцето, кръстено на нея, с огромни букети. Тя качи и първия фотос на малката Галина. На нея двете са се хванали за ръце, а статусът гласи “истинска любов”.

Глория внучка

Снимка: Инстаграм

Симона Загорова пък благодари на последователите си в Instagram за чудесните пожелания, които семейството е получило. „Благодарим на всички от сърце за невероятните пожелания и поздрави по случаи раждането на нашата дъщеря! Както и за красивите цветя, бонбони, подаръци от всички близки и приятели! Обичаме ви! От мама, тати и бебе Галина” – написа тя.

Малко преди раждането Загорова реши, че ще започне да се изявява в ново амплоа и започна кариера на влогър. В канала си, озаглавен „Щипка любов със Симона Загорова“, и заедно с любимия си Даниел Милушев, изпълнителката демонстрира любопитни кулинарни умения. Вероятно предстои Загорова да представи малката Галина и в Youtube.

Снимка: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар