Глория се стопи след раздялата с Джермански (Певицата по-слаба от всякога – Снимки)

Глория се стопи след раздялата с Джермански (Певицата по-слаба от всякога – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Глория се стопи след раздялата с Йордан Джермански

Фолк певицата Глория може отново да е волна и свободна, но очевидно разваления годеж не й е на сърце. Преди дни изпълнителката се щракна докато се разхождаше край язовир „Искър“, а почитателите й останаха изумени, колко болезнено слаба изглежда.

Кралицата на поп фолка винаги се е гордеела със стройната си фигура, която поддържа с много спорт и изключително тежки диети. В последните дни обаче Глория изглежда по-слаба от всякога. И едва ли единствената причина е драконовският режим, който спазва.

Певицата позира с къса пола и толкова слаби крака, че дори и Преслава в най-слабия си период не е изглеждала толкова крехка. Лицето на изпълнителката също изглеждаше болезнено слабо, а никак не личи по снимката да е играл фотошоп. Още повече, че за разлика от колежките си, Глория не се опитва да скрие следите на времето по лицето си.

И докато феновете се възхищаваха на красивата природа, някои от тях все пак отбелязаха и неочакваното отслабване на Глория. И както изглежда певицата не приема толкова спокойно проваления си годеж, колкото се опитва да покаже.

„Бъди над нещата! От там гледката винаги е по-хубава!“, пише изпълнителката над една от снимките си.

А под друга споделя „И как да бъда питомна, когато душата ми е дива и свободна?“ По всяка вероятност певицата дава и своя отговор за слуховете, относно разваления си годеж.

Глория стана тънка като вейка след раздялата с годеника си сн. Инстаграм

Глория стана тънка като вейка след раздялата с годеника си сн. Инстаграм

Припомняме ви, че преди няколко седмици изпълнителката върна пръстена на годеника си Йордан Джермански и развали годежа. Спекулациите около раздялата им са многобройни — от ревност, до нежеланието на певицата да прекрати музикалната си кариера, за да бъде трофейна съпруга. Очевидно в последното има известна доза истина, тъй като и самата Глория намеква, че не може да бъде опитомена. Каквато и да е причината за раздялата, по всичко личи, че тя е повлияла на певицата. И буквално я се стопила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Глория се стопи след раздялата с Джермански (Певицата по-слаба от всякога – Снимки)”

  1. Иво

    юни 03. 2020

    Перфектна е.. както винаги а и е пример за много млади дами!!!!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар