Глория приюти и сватята си вкъщи (Цял екип от баби помага на Симона да гледа бебето)

Гласувайте за статията

На зетят на Глория никак не му е лесно, освен, че е заврян го командват само жени

Дъщерята на Глория проговори за семейството си след раждането. Пред „Уикенд” Симона Загорова надълго и нашироко разказа подробности за житието и битието си след като стана майка.

Младата певица призна, че всички вкъщи се занимават с бебе Галина. Запитана от журналист на изданието къде живеят с Дани и дъщеричката си тя е изненадана защо хората толкова се вълнуват от този въпрос, но отговаря, че живее там, където винаги е живяла, в къщата на майка си.

Загорова споделя още, че и свекърва й, майката на Дани също се е пренесла в дома им за да могат да се грижат за новороденото по най-адекватния начин. Всички са под един покрив, благодарение на Глория и всички се включват в грижите за малката госпожица.

Бабите на дъщерята на Симона Загорова с визия на тийнейджърки, хвали ги младата майка
Снимка: Ютюб

Симона споделя още, че родила със секцио в столичната болница „Шейново” . Близки й препоръчали д-р Мишел Шойаб и тя останала много доволна от целия екип.

Младото семейство вече се замисля да има и второ дете и щерката на Глория признава, че следващото им отроче ще носи името на свекърва й.

На въпрос поддържа ли връзка с баща си Илия Загоров младата майка отговаря, че с дядото на Галина често се чуват. Той живее в чужбина и се радва, че има внучка, която засега е виждал само на камерата, првдават от Хотарена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар