Глория показа тайнственото си гадже (Вижте заради кого си купи имот в Гърция – Фото на двойката)

Глория показа тайнственото си гадже (Вижте заради кого си купи имот в Гърция – Фото на двойката)
2.67 (53.33%) 3 votes

Глория показа за първи път мистериозния си любовник

Глория си купи къща в Гърция заради новия си

Глория показа тайнственото си гадже. От няколко месеца насам певицата има връзка с тайнствен мъж, когото предпочита да крие от медиите.

За почитателите й обаче е видно, че любимката им сияе и видимо се носи по гребена на любовната вълна. По непотвърдена информация новият й любовник живее в Гърция. Това обяснява честите й визити в южната ни съседка, където засне и последните си два видеоклипа, писа „Шоу“.

Преди няколко дни пък пусна на стори в Инстаграм клипче, на което се виждат мъжки и женски крака да се разхождат по брега на морето. С това потвърди новината, че е щастлива в любовта и най-после е намерила човек, който гордо да застане до нея.

Глория мъж

Снимка: България днес

Научихме още, че изпълнителката е стана горд собственик на още един имот, този в Неа Парамос в Гърция. Както е известно Глория е една от най-имотните звезди. Тя има къщи и апартаменти в София и по морето. Сега вече може да се похвали и с имущество в чужбина, където цените на имотите са все още ниски, но същевременно са добра инвестиция.

За новия й мъж не се знае нищо друго. От снимката си личи, че е горе-долу на нейната възраст. Явно нещата между тях са сериозни, тъй като Гло прекарва все по-голяма част от времето си в Гърция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар