Глория Петкова с шокиращи разкрития: Емануела е платена (Вижте как иззлобя)

Гласувайте за статията

Моделът Глория Петкова си показа рогата във ВИП Брадър.

Емоционално нестабилната Глория Петкова си вкара зверски автогол с изказванията си по адрес на Емануела, които направи зад гърба й. Нескритата й злоба бе провокирана от номинацията на певицата, която я заклейми, че пие от сутринта и поведението й не е присъщо за една дама. След това думите й бяха излъчени пред всички съквартиранти и моделът не можа да преживее нанесената й обида, която прие твърде вътрешно.

Преди време стана ясно, че майките на Глория Петкова и Емануела се познават. Моделът обвини певицата, че е приказвала как родителките им уж са първи приятелки, а нейната майка не можела да понася тази на Еми, защото била „селянка“. Това бе само началото на злобния изблик, който се разигра пред очите и ушите на Рени и Борислав.

Боби, който не крие симпатиите си към Емануела, предпочете да се направи на сляп и глух, въпреки че видимо вътрешно вреше и кипеше от обидите, които се сипеха по адрес на възлюбената му. Глория Петкова обаче прекрачи всички морални граници, обвинявайки певицата в аморални действия, с които си изкарва прехраната.

Моделът заяви, че знае много мръсни тайни на певицата и щом ще си играят мръсно, тя ще извади своите козове. Тя уж знаела, че Емануела изхранва децата си с „частни участия“ със специфичен характер и буквално намекна, че е лека жена, която се продава за пари, и то не без знанието на майка й. Родителката дори се била разкрила пред майката на Глория и от там тя има тази информация.

Тези думи прозвучаха много грозно от устата на красавицата, която замеси и майката, и децата на певицата в измисления конфликт между тях. Дори се обърна към Боби с „надеждата“ да знае каква е „тарифата“ на Емануела. Бизнесменът прие думите с ледено изражение, а Петкова отиде да търси сметка на певицата за номинацията и думите й.

Глория Петкова изговори тежки думи за Емануела

Изпълнителката на „Като теб“ видимо се смути от думите на модела и се опита да й обясни човешки, че не е мислела наистина тези неща, а просто е трябвало да номинира някого и да защити думите си с кофти аргументи. Емануела се опита да се извини на Глория Петкова, която някак нямаше как да приеме вече извиненията й, след като вече избълва цялата тази помия по неин адрес.

gloriq emanuela

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Глория Петкова с шокиращи разкрития: Емануела е платена (Вижте как иззлобя)”

 1. Zlatena

  окт. 08. 2016

  Глория Петкова ножа е психично болна жена без мозък в главата си която е взета от лудницата Карлуково и заради голямата си уста си е заслужила боя от приятеля си даже малко и е било

  Reply to this comment
 2. Mer

  окт. 11. 2016

  Emanuela e

  grozna
  ! Prosta

  Reply to this comment

Добавете коментар