Глория Петкова с брутално отмъщение за Миглена! (С какво я разгневи?)

Гласувайте за статията

Глория Петкова достигна нови висини в злобата си.

Снощи Глория Петкова успя да се забърка в поредния скандал и да докаже на какво е способна. Тя отбеляза 25-ия си рожден ден в Къщата и имаше възможността да проведе видео разговор с любимия си. За целта, обаче, Миглена Ангелова трябваше да се съгласи да облече костюм на куче и да се държи като четириног любимец – да ходи на четири крака, да лае, да яде от купичка и да спи на земята. Очаквано, Дамата в червено не се нави на тази саможертва в името на модела и това веднага я издигна в челните места в класацията на най-мразените в Къщата.

Освен неодобрението, което получи от мнозина заради отказа си, Миглена стана жертва и на гнева на Глория Петкова, която не веднъж демонстрира лабилна психика, особено под влиянието на алкохола, с който не спира да се налива. Така, след като избухна в сълзи и спечели съчувствието на останалите, че е лишена от шанса да се чуе с гаджето си, тя набързо спретна злобно отмъщение за Ангелова.

Моделът прибегна да стар и изпитан номер, който обаче отива повече на деца и инфантили, отколкото на желаеща да я наричат „дама“ девойка. В отчаянието си и под въздействието на поредната си нервна криза, Глория Петкова извади от багажа си разхлабителни хапчета и ги сложи в мюслито на Миглена пред погледа на мнозина. Тя се зарадва, че ще си върне на тв водещата, но плановете й бяха осуетени.

Глория Петкова спретна пъклен план

Глория Петкова спретна пъклен план

Въпреки че някои от съквартирантите знаеха за деянието на модела, никой, освен Емануела, не пожела да каже на Ангелова какъв номер са й скроили. Певицата не скри истината с обещанието да не се вдигат излишни скандали, но Миглена прие с ледено изражение признанието и не удостои с вниманието си нито Глория Петкова, нито купичката с мюсли и бонус разхлабително.

gloriq1

Всички съчувстваха на модела, сякаш е станала голяма драма

miglena

Миглена отказа да се прави на клоун заради друг

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар