Глория Петкова показа гаджето си (Снимка+скандални подробности)

Глория Петкова показа гаджето си (Снимка+скандални подробности)
5 (100%) 1 vote

Глория Петкова показа гаджето си, мистериозния Димитър лъсна на снимка с любимата си

Ретро-моделката Глория Петкова показа гаджето си Димитър за когото си изплака сълзите във ВИП Брадър. Тайнственият й любовник, който никой не беше виждал до сега се появи на обща снимка с изгората си.Глория и Димитър

Двамата изглеждат щастливи и на крилете на любовта. Димитър както е името на любовника на Глория е адвокат и практикува във Монако. Там смятат да се установят влюбените пиленца. Смятат, че Княжеството е по-сигурно място за живеене отколкото Ница.

За да вземат това важно решение Глория и Димитър били принудени от инцидент. Който за малко не коствал живота на мъжът до моделката. Разминал се на косъм от смъртта.

Участничката във ВИП Брадър разкрива, че по време на атентатът в Ница тя била по родното ни Черноморие. В Созопол поканили Глория да се изяви като диджей. Моделката поела ангажимента и влюбените се разделили.

Димитър се обадил на изгората си една вечер докато тя била на пулта в нощния клуб. Разтревожен й споделил, че в Ница се е случил кървав атентат. За секунди любимият мъж на моделката се разминал със смъртта. След като се прибрал в жилището където живеят крайбрежната улица в курортния град потънала в река от кръв.

Глория пребледняла и се строполила в несвяст като си представила какво е щяло да се случи. Самата тя признава в интервю за „Лайфстайл”, че живеят точно на мястото на кървавия атентат.

Димитър не е първата любов на напусналата съквартирантка. Едва 19-годишната била сгодена за фотографът Милен Радев. Връзката им започнала когато Глория била едва 16- годишна. Дори били планирали сватба. Но малки преди годеникът й да замине при нея в Лондон късат интимните си отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар