Глория Петкова в несвяст на рожден си ден! (Как я съсипаха брадърите?)

Гласувайте за статията

Моделът Глория Петкова преживя най-кошмарния си ден зад стените на къщата на ВИП Брадър.

Онзи ден Глория Петкова отпразнува своя 25-ти рожден ден като ВИП съквартирант в Къщата. Празникът обаче сякаш приключи, преди въобще да е започвал. Миглена Ангелова отказа да се прави на куче и така лиши рожденичката от възможността да се чуе с гаджето си по случай празника. Но това се оказа най-малкото разочарование, което очакваше модела.

Подтикнати от ВИП Брадър, който определено се възползва от лабилното психическо състояние на Глория Петкова, съквартирантите получиха мисия да превърнат рождения й ден в най-кошмарния ден в живота й. И определено успяха, защото самата рожденичка сподели, че не е имала по-гаден ден от този! А какво доведе до това нейно заключение и пълното й психическо рухване, завършило с лазене по земята и стенания, че не издържа повече в Къщата?

След грубото си поведение към новодошлия Христо Живков, Глория Петкова бе скастрена от Големия брат, че уж вече е голямо момиче, а се държи като малка лигла. Тя помоли за извинение привлекателния актьор, но това се оказа най-малкият й проблем. Останалите съквартиранти първо я окъпаха със шампанско, което трябваше да изплиска до последната капка, за да не остане нищо за пиене, а след това си спретнаха зрелищен бой с подготвената уж за партито в нейна чест храна.

Торти, сандвичи и какво ли още не летеше във въздуха, а рожденичката дори бе контузена в ожесточената надпревара кой ще съсипе по-качествено празника й. През цялото време Глория Петкова гледаше с недоумение и сълзи на очите как всичко отива по дяволите и не можеше да проумее защо всички я мразят толкова. А истината е далеч по-различна – това бе цената, която съквартирантите трябваше да заплатят, за да спечелят истинско парти за модела.

Глория Петкова се срина от мисията на ВИП Брадър

Глория Петкова се срина от мисията на ВИП Брадър

По всичко личеше обаче, че на изстрадалата рожденичка Глория Петкова вече не й е до никакви партита, а само до това да разбере, че всичко е една коварна шега, каквато ще разбере, че всъщност е.

gloriq1 gloriq4 gloriq2 gloriq3

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар