Глория Петкова вече не крие, че е наркоманка! (Скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Глория Петкова снощи бе изгонена от ВИП Брадър, но скандалите около името й ще отекват още дълго.

Моделът Глория Петкова бе за никому неизвестна преди да прекрачи прага на Къщата. Бе представена като бившо гадже на Явор Бахаров и всички очакване около нея да се завърти интрига по тази сюжетна линия, но се оказа нещо съвсем друго. Най-младата сред съквартирантите нямаше нужда от „чужда помощ“, за да накара всички да говорят с нея. Разбира се, в отрицателен план.

Току-що навършила 25 години, Глория Петкова се превърна в събирателен образ на провала на младото поколение. Спорната й красота, анорексичното тяло, неадекватното поведение и непреодолимата страст към чашката станаха доста неприятни, направо противни на повечето зрители, а и на съквартирантите. Моделът бе непрестанно хулена и нравоучавана, а тя не спря да хленчи и да се жалва.

Разбира се, някак как като я погледне, човек да не се усъмни, че опасните й залитания по сладостите с живота не се ограничават само до алкохола, а се простират и в сферата на наркотиците. След като Жана Бергендорф бе набедена, че е изпаднала в абстиненция, доста сходно поведение демонстрира и Глория Петкова. А, всъщност се оказва, че моделът никога не е криела, че е на „ти“ с опиатите.

Само един бърз поглед на профилите й в социалните мрежи категорично потвърждава, че изгонената брадърка употребява наркотици и видимо не се крие. Иначе защо ще публикува безброй снимки на цигари с марихуана, на които си личи, че са собствено производство, и ще позира с бански с листенца от растението?

Глория Петкова не крие страстта си към наркотиците

Глория Петкова не крие страстта си към наркотиците

На всички е ясно, че в модните среди наркотиците се консумират като обезболяващите и никак не е изключено тревата да не е единствената субстанция, към която бившата брадърка да посяга. Освен с влечението си към тези вещества, Глория Петкова скандализира приятелите си и със снимка, на която е щракнала вибратор от злато. Коментарът оставяме на вас…

В Къщата не оставена "на сухо"...

В Къщата не оставена „на сухо“…

...а това доведе до не една и две нервни кризи

…а това доведе до не една и две нервни кризи

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар