Глория пак показа неприязън към зет си (Вижте как го унижи – Снимки)

Глория пак показа неприязън към зет си (Вижте как го унижи – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Отношенията между тъща и зет от ден на ден се влошават

Глория, която от самото начало на любовната връзка на дъщеря си Симона с Дани Милушев показа завидна неприязън към кандидат зет си, изглежда никога няма да се примири с избора на любимата си дъщеря.

Певицата пак намери начин да унижи Дани, но по-много деликатен начин. По случай навършването на 6 месеца на дъщеричката си Галина младата майка публикува куп снимки на бебчето. Симона пусна освен колажи и сладурски снимки с мъничето, което гушка на морския бряг.

Снимки: Инстаграм

Майчинското си щастие Загорова сподели в компанията на гордия татко на бебето. А това, което направи впечатление на феновете на младата певица е, че майката й и баба на дребосъчето е харесала всичките фотоси с дъщеря си и внучката, нямат лайк само тези, на която присъства и Даниел Милушев.

Само тези кадри баба Гло не хареса
Снимки: Инстаграм

Певицата унижи зет си като за него няма лайк

Глория също сподели кадър в собствения си профил в Инстаграм от шестте месеца на наследничката си и на него са само любимата й внучка и Симона.

За никого не е тайна, че баба Гло не харесва зет си и няма симпатии към него. Дори раждането на бебето не можа да промени драматичната ситуация. Потребителите в социалната мрежа се вълнуват дали с времето провинциалния зет на певицата ще успее да й спечели сърцето, въпреки, че поне до този момент мисията изглежда е невъзможна, предават от Хотнюз, цитирайки Марица.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар