Глория надмина Слави с юбилейния си концерт (Снимки)

Глория надмина Слави с юбилейния си концерт (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Глория направи защеметяващ и уникален юбилеен концерт и надмина Слави с много стил и вкус

Снощният юбилеен концерт на примата на фолка Глория успя да засенчи друго едно музикално събитие от преди дни. Тя поднесе на своите почитатели три часово шоу, като за миг не излъга публиката с пеене на плейбек. И ако грандиозния концерт на Слави бе по-мащабен и уникален, то за разлика от него Глория поднесе на почитателите си невероятен подарък, като се довери на умелата рижисура на Люси Иларионов.gloriq

За разлика от концерта на Слави на бляскавото юбилейно представление липсваха патриотични и обидни плакати, нямаше я фолкаджийската истерия. Зрителите бяха коренно различни от тези, които пълнят залите на обичайните попфолк концерти. Зала 1 на НДК се пръскаше по шевовете от хора на средна възраст, които засвидетелстваха обичта си към Глория, която познават от изгрева й в началото на звездната й кариера.

От бляскавата сцена Глория обяви, че чества двоен празник. Освен своя 20 годишен сценичен юбилей тя отбелязва и рождения ден на дъщеря си Симона, която става на 19 години. Двете изпълниха заедно дуетното парче  „Ако счупят всяка нота“. А Симона си пожела живот, като на майка си.

5ооо човека се потопиха в магията, която им поднесе примата на фолка. С подкрепата на бенда на Дани Милев Глория изпълни пред разчувстваните зрители един 20 годишен музикален преход на своето творчество през годините. Развълнуваните почитатели припяваха заедно със своята любимка, а тя за малко не се разплака от умиление.

На сцената с Глория участваха Азис и Николай Славеев, а публиката приветства появата на Тони Дачева, с която изпълниха  „Жените са цветя“. С Азис изпяха хитовото парче „Не сме безгрешни“.

Гвоздеят на вечерта бе, когато Глория слезе сред публиката и охраната трудно удържа развълнуваните фенове решили да поднесат цветя на своята обичана певица.

Да се пее три часа на живо е доста трудно и малко изпълнители го могат. Глория направи точно това и всички оцениха подобаващо нейната изява. Факт е, че Глория не залага на пошли текстове и ориенталски ритми и бе достойно оценена. А истината е, че примата на фолка пя от все сърце и се раздаде докрай на екзалтираната публика.

Единственото нещо, което помрачи възторженото настроение след концерта бе липсата на поне един букет с цветя от „Пайнер“. А според слуховете май след изтичане на договора на Глория той няма да бъде подновен. Според феновете на изисканата прима на българския фолк единствената губеща от това ще е музикалната компания, тъй като Глория е нейната емблема.

gloria i nikolajgloria i azisgloria i tonigloriqgloria6gloria3gloria1gloriagloria5

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Глория надмина Слави с юбилейния си концерт (Снимки)”

  1. Предлагам тя да направи един концерт на стадиона и да видим колко души ще уважат бляскавия и стил …

    Reply to this comment

Добавете коментар