Глория с луксозно парти за 48-ия си РД (Певицата отсвири зетя за празника си – Снимки)

Гласувайте за статията

Младата баба стана на 48, празнува рожден ден с внучката, но отсвири зетя от празника си

Фолк певицата Глория публикува много снимки от рождения си ден. Въпреки, че бе рожденичка звезда на купона на примата на фолка не бе тя, а нейната внучка Галина.

„“Иии.., най важният човек на партито ! 🤗🥰🎉🎉🎉, написа гордата баба

Гло събра най-близките си хора, сред които бяха нейната майка Стефка, брат й, верни приятели и единствената й дъщеря Симона Загорова. Впечатление прави, че сред компанията липсваше зетят Дани Милушев.

Само зетя го няма сред гостите на певицата
Снимки: Инстаграм

Отсъствието на половинката на Симона и баща на дъщеричката й провокираха слухове, че май Даниел е напуснал къщата, в която до скоро живееше. След разкритията, че Милушев преди години е злоупотребявал със средства на работодателя си съвсем са влошили отношенията на певицата с избраника на дъщеря й.

Но явно тези неприятности не влияят на хубавото настроение на Глория, която получи много поздравления , макар и виртуални от своите колеги .На фотосите тя сияе и никой не може да й даде истинската възраст.

Тази година двете певици- майка и дъщеря имат много ангажименти за през лятото и се скъсват от работа. За съжаление обаче не могат да разчитат на помощта и грижите за бебето на неговия татко, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Глория с луксозно парти за 48-ия си РД (Певицата отсвири зетя за празника си – Снимки)”

  1. Blondie

    юни 30. 2021

    Тази двайсет години все на 45-47 седи ! Хахахахахахахахаха.

    Reply to this comment

Добавете коментар