Глория изгони зетя дни преди раждането (Мъжът на Симона се покри в Доспат – всичко за драмата)

Глория изгони зетя дни преди раждането (Мъжът на Симона се покри в Доспат – всичко за драмата)
3 (60%) 4 votes

Примата на фолка натири зетя, дъщеря й ражда до дни без любимия си Дани

Глория се показа като майка, която води парада вкъщи. Нейното търпения най-накрая се изчерпа и дори голяма любов на Симона не можа да спаси предварително обречената й връзка с Даниел Милушев.

Въпреки, че дъщерята на певицата е в напреднала бременност и само след дни ще стане майка, таткото на бебето не е до нея. Той се прибрал в Доспат, откъдето е родом, разбра репортер на ifeonline.bg.

Според слуховете провалилия се като ченге мъж на Симона го нямало на празничната трапеза на Коледа. Която се състояло в дома на примата в квартал „Павлово”. А  липсата му на този семеен празник говори, че нещата между младите куцат.

След като щерката на Глория избра Коледа да обяви, че чака бебе, майка й също се похвали, че скоро ще стане баба. Прави впечатление обаче, че няма  намек за таткото.

Глория се похвали, че ще става баба, но не обели и думичка за зетя
Снимка: Инстаграм

Че, Глория не харесва зетя се разбра още от началото на връзката. През лятото влюбените избягаха на Слънчев бряг, където се опитаха да живеят самостоятелно и сами да се издържат.

След като разбраха, че Симона ще става майка се върнаха в столицата и Глория прибра и бъдещия татко в къщата си. Певицата дори се запознала със сватовете, които са много порядъчни и свестни хора.

Бащата на Дани бил полицай и любимия на Симона тръгнал по неговите стъпки. Но така и не успял да завърши полицейската школа в Симеоново.

Липсата на сериозно занимание, с което да издържа семейството си усложнило  ситуацията, а Глория няма да позволи дъщеря й да го издържа.

Това довело до решението потенциалния зет да се прибере в Доспат, а бременната Симона да остане вкъщи.

Ако все пак дъщерята на примата иска да живее с любимия си и да не е самотна майка ще й се наложи излезе на квартира или да замине за Доспат и да разчита на свекърва си за грижи за бебето.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар