Глория захапа дъщеря си и зет си в ефира: Добре, че имат баби, да им гледат детето (Певицата не скри, че не харесва бащата на внучката си)

Гласувайте за статията

Глория не скри неодобрението към зет си

Гласовитата певица Глория захапа дъщеря си и зет си рано сутринта в национален ефир. Слуховете за проблеми в звездното семейство се оказват истина.

Всеизвестно е, че Симона Загорова и нейната половинка Даниел Милушев се натрапиха да живеят в къщата на певицата, след като не успяха сами да се справят след раждането на дъщеря им с нейното отглеждане и плащането на сметки.

Глория се появи в сутрешния блок на Нова телевизия и си пролича, че има неща при младото семейство, които я изкарват извън релси. Изпълнителката на ‘Феникс“ заговори за акостичния концерт, който направи с Дани Милев и дъщеря си навръх Великден.

„Надявам се феновете да са харесали концерта. Едвам събудихме Симона да стане и да пее. Тя си е такава, добре че имат две баби да гледат детето. Обичат да си поспиват докъм 3 следобед. Казвам „Обичат’, защото не само тя го прави“, с това Гло подчерта бездействието на зет си, който не работи и живее като готованец в нейния собствен дом.

Глория зет

Снимка: инстаграм

Глория е поела всички разходи, а изглежда на нея се пада честта и да се грижи за своята внучка, докато Симона и Даниел спят по цял ден и пет пари не дават за детето.

„Щастлива ме правят новите проекти, новите песни. На всички артисти тази пандемия не ни подейства добре. Нас първи ни затвориха и последни ни отвориха, преживях го много трудно. Новите песни ме карат да се чувствам добре, да съм жива. Контактът с публиката е незаменим. Родена съм с това признание и искам това да продължа да правя“, заяви Глория, която в края на 2020 година се сблъска с китайския вирус и дори се наложи да бъде хоспитализирана.

„В такъв преломен момент човек си прави равносметки и разбира на кого може да разчита. Сдобрих се с много хора, но не с тези, за които всички си мислят. Щом сложа точка, значи край. В друг аспект говоря“, каза певицата, с което подчерта, че думите й не се отнасят за вече бившия й приятел Йордан Джермански.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар