Глория засенчи Симона с визия в Hell’s Kitchen (Щерката като леличка до майка си – Снимки)

Глория засенчи Симона с визия в Hell’s Kitchen (Щерката като леличка до майка си – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Глория изглежда в пъти по-добре от дъщеря си Симона Загорова

Глория засенчи дъщеря си Симона с визия в Hell’s Kitchen

Глория засенчи Симона Загорова с визия в Hell’s Kitchen! Примата на родния поп фолк както винаги изглеждаше зашеметяващо по време на специалното си гостуване в кулинарното риалити. Това обаче не може да се каже за дъщеря й, втрещени са зрителите. Младото момиче видимо отново е напълняло сериозно след като дълго време се бореше с излишните килограми.

Заради които майка й дори няколко пъти я води на дебелариум. Това имаше ефект и Загорова се втали до неузнаваемост като на доста от участията си показваше зашеметяващо стройни крака. Изглежда обаче това е в миналото.

Глория и Симона ЗагороваПо време на гостуването на двете в Hell’s Kitchen се видя, че щерката пак е качила килограми и е доста по-едра от майка си. В опит да ги прикрие, Симона беше облякла твърде широка риза, но тя допълнително й придаваше вид на по-възрастна.
„Прилича на леличка, а е толкова млада!“, „Майка й изглежда в пъти по-добре от нея“, категорични са онлайн потребителите.

Феновете на младата звезда се опитаха да я защитят като изтъкнаха, че е напълно възможно тя да е напълня от стрес, покрай раздялата с дългогодишния си приятел Симеон.

„Какво значение има как изглежда, и Марая Кери не е фиданка, ама пее невероятно“, пишат почитателите на Симона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар