Глория заряза внучката и замина на почивка в Гърция (Младата баба шашна с яко тяло по бански – Снимки)

Вместо да дундурка внучката младата баба гушка кученце в Гърция и разхожда  УАУ тяло по бански

Глория, която стана баба едва на 47 г заряза внучката си на дъщеря си и зет си и замина на почивка в Гърция. Младата баба има къща в съседната ни страна, не можа да дочака да дойде астрономическото лято и отиде да нагледа имота си, пък и да събере слънчеви лъчи по бански.

Миналата година заради коронавируса както и зради раждането на малката Галина, тя не можа да спази традицията, която следва от  години да прекарва летния сезон в луксозната си вила.

Така, че сега Симона Загорова и Даниел ще трябва сами да се грижат за дъщеричката си, но нищо чудно другата баба от Димитровград  да се отзове да им помага, тъй като и двамата обичат да си поспиват.

От една седмица примата на фолка не спира да публикува фотоси в Инстаграм, показвайки на феновете си красиви пейзажи от любимата си морска дестинация. Но събира погледите на последователите си и техните многобройни лайкове с онзи кадър, на който позира по бански.

Никой не може да каже, че тази красавица е баба
Снимка: Инстаграм

Изпълнителката на „Крепост”демонстрира перфектната си фигура, стъкната в цял бански костюм, на бял фон със син цветен принт.  Но това, което най-много впечатлява е V- образното деколте до пъпа, като прикрива  гърдите й с тънички бели ленти. Отгоре е наметнала ефирна бяла риза и на лицето си е сложила тъмни очила.

Вместо внучката, певицата гушка кучето
Снимка: Инстаграм

Когато не е плажа Глория се радва на добрите климатични условия, разхожда се из населеното място с любимото си кученце, облечена в мини пола и лека розова  блузка. А който я види не може да повярва, че тази красива жена вече е станала баба, предават от hotnews.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.