Глория Естефан смрази с признание: Посегна ми свещеник! (Извергът заплашил да убие майка ѝ – Подробности)

Гласувайте за статията

Глория Естефан сподели смразяващи кръвта факти от живота си

Една от най-популярните певици на световната поп сцена направи шокиращи признания. В шоуто Red Table Talk: The Estefans във Facebook тя разкри ужасяващи факти от детството си. По думите ѝ, когато е била едва на 9 години, е била жестоко изнасилена. На всичкото отгоре извергът, който ѝ причинил този ужас, бил свещеник. Освен изнасилването Глория Естефан трябвало и да търпи и да си мълчи за стореното, защото престъпникът успял да я убеди, че ще убие майка ѝ.

Едва 9-годишна, Глория Естефан преживява нещо страшно

Едва 9-годишна, Глория Естефан преживява нещо страшно
СНимка: Фейсбук

„Той беше роднина, но не близък роднина. Беше във властова позиция, защото майка ми трябваше да ме запише в неговото музикално училище и той веднага започна да ѝ казва колко съм талантлива и как се нуждая от специално внимание. Тя смяташе, че имаме късмет, че той ми обръща такова внимание“, продължава с признанията си певицата. „Казах му: „Това не бива да се случва, не можеш да правиш това!“. А той отвърна: „Баща ти е във Виетнам, майка ти е сама и ще я убия, ако ѝ кажеш!“.

След случилото се косата на Глория Естефан започнала да пада и дълго време след това тя не успява да се съвземе от шока. Едва по-късно родителите и учителите ѝ разбират каква е причината за бягствата ѝ от училище. За нещастие, извергът остава ненаказан, защото малката не съумява да накара майка си да повдигне обвинения. „Знаех, че това е лудост, защото нито за момент не съм си мислила, че всичко това се случва по моя вина. Знаех, че този мъж е луд и затова си мислех, че може наистина да нарани майка ми“, обяснява още Естефан ситуацията с насилника.

Звездата признава, че дълго време с е е борила със страха си да сподели преживяното, пише още tialoto.bg. Признанията ѝ идват като резултат от желанието ѝ да предпази всички деца по света от подобни посегателства.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар