Глория Балъкова завидя на Мика, вдига сватба преди нея? (Подробности)

Глория Балъкова завидя на Мика, вдига сватба преди нея? (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Глория Балъкова е втората дъщеря на футболен национал от 1994 г., която ще мине под венчилото съвсем скоро.

Щерката на Краси Балъкова – Глория Балъкова, се е вдъхновила от щастието, което връхлетя Мика Стоичкова, и иска час по-скоро и тя да бъде съпруга и майка. Разбира се, Михаела вече е в напреднала бременност, а за Глория бебето е още блян, освен ако не се крие, но пък това й помага да се заеме по-усилено с подготовката за сватбата.

Наскоро стана ясно, че Мика май си е променила мнението и вероятно ще роди в Маями, за където замина отново, а сватбата ще остане за догодина, когато няма да е с огромен корем под булчинската рокля. Ако ситуацията се развие по този начин, то Глория Балъкова ще я изпревари с подписите в гражданското и след това ще наваксва на тема бебета.

Самият Краси намекна, че щастливото събитие най-вероятно ще се проведе до края на годината. Все още обаче не е ясно неговото местоположение – у нас или в Германия, където Глория живее с годеника си Армандо. Каквото и да решат, подготовката вече е на лице и като част от нея Балъкова доведе любимия си в България, където и тя самата е прекарала доста малко време, пише hotarena.net.

Щерката на футболния национал е родена в Португалия, а след това се установява в Германия. Тези дни обаче стъпила в страната за първи път с Армандо и го завела право във Велико Търново, където да го запознае с родата, която се подвизава в града. Всички харесали ибериеца и най-вече Краси, която нямал търпение да заведе дъщеря си до олтара и да дундурка внуче.

Глория Балъкова и Армандо стягат сватба

Глория Балъкова и Армандо стягат сватба

След като чуждестранния зет се запознал с бъдещите сватове и им направил добро впечатление, двамата с Глория Балъкова се отправили към родното Черноморие, където да разпуснат няколко дни и да си направят генерална репетиция за медения месец, които следва бъдещата сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар