Глезла ли? Щерката на Анджелина Джоли мъкне торби с покупки вместо майка си (Вижте колко порасна Вивиан – Снимки)

Глезла ли? Щерката на Анджелина Джоли мъкне торби с покупки вместо майка си (Вижте колко порасна Вивиан – Снимки)
3.33 (66.67%) 3 votes

12-годишната щерка на звездата не е някоя глезла, сама носи тежките торби с покупки

Анджелина Джоли и 12-годишната й дъщеря имат много силна връзка. Преди дни холивудската звезда и Вивиан бяха изловени от папараците да пазаруват в специализирания магазин Глендейл.

Джоли бе избрала макси рокля и черен класически тренчкот за шопинга. Лицето на звездата беше покрито с маска, която да съответства на тоалета. Дъщерята на актрисата, беше с обикновена тениска, дънки и с кецове. Момичето, подобно на майка си, спазва карантинните мерки за сигурност.

Актрисата и Вивиан на излизане от магазина
Снимка: Инстаграм

Вивиен излезе от мола с количка, пълна с торби. Тя не позволи на Анджелина да носи тежките пакети и сама прибра покупките в багажника на колата. Поведението на дъщерята на Джоли и Пит приятно изненада феновете на бившите съпрузи.

Ввиван сама товари торбите с покупките в багажника на колата
Снимки: Инстаграм

На потребителите им направи впечарление колко добре е възпитана тийнейджърката. Мнозина отбелязаха, холивудската звезда е прекрасна майка. Вивиен не се държи като глезено дете и е чаровна помощничка на Анджи.

„Какво възпитано момиче! Тя сама носи пакетите и наблизо няма бавачки или гувернантки. Анджелина отглежда децата правилно „,“ Вивиен изглежда като най-обикновеното момиче. Похвално е, че родителите й не са я разглезили „,“ Вивиен много обича Анджи „, възхитени са последователите, предават от cosmo.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар