Глезла ли? Мари на Гала я сложи в джоб като кулинарка (Вижте как я засрами в Черешката)

Мари Константин шашна с умения в кухнята, щерката на водещата по-добра кулинарка от майка си

Водещата на „На кафе” Гала години наред отказвала да приеме поканата да участва в Черешката на тортата, стана ясно от снощния епизод. Самият шеф Манчев изложи блондинката като призна пред зрителите, че цели 10 години, тя категорично не искала да се появи в кухнята на кулинарното шоу.

Кулинарният гуру с радост приветства Мари Константин, която готви в родната си къща и има смелостта, въпреки, че е много млада да покаже какво умее в кухнята. Най-известната водеща в тв ефира все пак се появи в „Черешката на тортата” като донесе някои продукти на дъщеря си и й помогна да приготви любимото агнешко печено.

Дъщерята засенчи майка си с кулинарни умения
Снимка: Фейсбук

От Хойнюз обаче разбраха, че единствената причина Гала досега да не е участвала в шоуто се дължи на факта, че плевенчанката не се чувствала достатъчно подготвена и се страхувала от подигравките на драгите зрители.

Според слуховете, които се разпространяват от години, тя била пълна нула в кухнята. Но за разлика от нея  дъщеря й Мари се справи повече от отлично. Тя очарова гостите с апетитното си меню и заслужи похвали не само от зрителите, но и дори от шеф Манчев и засрами родителката си с по-добрите си умения в кухнята, предават от hotnews.bg.

Мари Константин стъкна красива трапеза с вкусни ястия в родната си къща
Снимка: Фейсбук

Феновете на предаването, които са смятали, че щерката на Гала е глезла, са възхитени от младата дама и пишат:

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.