Гизем Караджа от „Огледален свят“ каза „Да“! (Вижте кой омая мис Турция)

Гизем Караджа от „Огледален свят“ каза „Да“! (Вижте кой омая мис Турция)
5 (100%) 1 vote

Гизем Караджа каза „ДА“, кой омая Гюнеш от „Огледален свят“?

Звездата от „Огледален свят“ Гизем Караджа вдига сватба. Чаровната актриса, която е и носителка на титлата „Мис Турция“, най-накрая е готова да се омъжи.

Щастливецът е не друг, а бизнесменът Кемал Екмекчи, с когото са заедно вече 3 години. Двойката досега не е стигала до брак в плановете си, но изненадващо се решили да направят и тази стъпка.

Предложението било направено през февруари в Бодрум, където Кемал поискал ръката на красавицата. Без да се колебае тя казала „Да“.

„Ще бъде сватба в духа на старите традиции. Годеникът ми много държи да имаме не само граждански, но и духовен брак. Затова ще се венчаем след празниците“, обяви още Гизем Караджа.

Актрисата дълго време чака щастието да й се усмихне. След снимките на „Огледален свят“ с месеци се спекулираше, че има връзка с екранния Емир. Приятелството им бе помрачено и от страхотен скандал, след като полицията ги залови на парти с дрога. Тогава Гизем успя да се измъкне без много шум, но колегата й бе заплашен да отиде в затвора заради скандала.

В крайна сметка и двамата получиха втори шанс и оттогава не са давали повод за скандали.

Към днешна дата, бъдещата булка се занимава с декорирането на новия си дом в Измир, където смята да се премести с мъжа си. Двамата планират да заживеят в Канада, но за момента не бързат с тази своя стъпка.

Що се отнася до слуховете, че чаровницата смята да се откаже от киното заради брака си, Гизем опроверга слуховете. Актрисата бе категорична, че това няма да се случи и продължава с кариерата. Дори сподели подробности около новия си филм „Черна любов“, който вече снима.

Гизем Караджа каза "Да"! Вижте за кого се омъжва

Гизем Караджа каза „Да“! Вижте за кого се омъжва

И в който си партнира с две от младите звезди на Балканите — Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар