Гизем Караджа вдигна луда сватба в Турция (Вижте как звездата от „Огледален свят“ каза „Да“)

Гласувайте за статията

Гизем Караджа вдигна луда сватба в Турция

Звездата от „Огледален свят“ Гизем Караджа вдигна дива сватба в Турция. Красавицата си каза „Да“ с любимия си Кемал Екмекчи в Бодрум.

Събитието се състоя на плажа, в един от най-красивите комплекси в курорта. Двойката избра да си каже клетвите след вечеря, за да се наслади на красотата на курорта вечерта.

Гизем изглеждаше сияеща в шеметната си бяла рокля. Актрисата изненада всички с новината, че се омъжва. „Много съм щастлива! Това е най-прекрасния ден в живота ми. Думи нямам“, разкри още красавицата.

Гизем Караджа стана популярна с участието си в сериала „Огледален свят“. Там тя играеше ролята на сестрата на най-големия враг на Емир. Името на красавицата по-късно нашумя и покрай страхотен нарко скандал, в който се оказа не само тя, но и още куп звезди от поредицата. Любимецът на тийнейджърките Чаатай Улусой също се оказа замесен, а двамата се разминаха на косъм със затвора.

Красавицата, която освен това е и мис Турция, тогава се извини пред феновете си и се постара да изчисти името си. А след поредица от неуспешни връзки, най-накрая откри любовта в лицето на Кемал Екмекчи.

Това е втората дългоочаквана сватба в Турция тази година, макар Гизем определено да изненада пресата с новината. Малко преди нея „Да“ си казаха любимците от „Чучулигата“ — Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен.

Младото семейство обаче запази в тайна плановете си за меден месец. А според някои слухове последния се отлага, защото булката е бременна.

Наедрялата фигура на Гизем и отказа й да се впусне в диви танци след венчавката, допълнително затвърдиха това мнение. Както и фактът, че красавицата отказа наздравици, след като се венча.

Гизем Караджа каза съдбовното "Да"

Гизем Караджа каза съдбовното „Да“

Иначе блондинката несъмнено сияе от щастие и е лудо влюбена в съпруга си. Двамата са заедно от дълго време, но според мнозина, ако не е било бебето, още дълго нямаше да стигнат до олтара. Горчиво!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар