Гери-Никол тъне в лукс (Вижте модния дом на тийнзвездата)

Гери-Никол тъне в лукс (Вижте модния дом на тийнзвездата)
5 (100%) 1 vote

Гери — Никол тъне в лукс

Певицата и актриса Гери — Никол се глези в истински лукс. Принцесата на рапа, не се притеснява да показва луксозния начин на живот, който води благодарение на успеха си. Тийн звездата, която напоследък е обект на критики най-вече заради външния си вид, изглежда не жали пари за нищо. Гери дори си е купила нов дом, който е обзавела по последен писък на модата.

Певицата, която е родом от Варна, явно е решила, че й е време да има свое местенце и в София, а не да спи по хотели между участията си. Затова и се обзаведе с модерен апартамент, който изглежда е декорирала по свой вкус.

За разлика от сценичната й визия, която често е провокативна, дръзка и невинаги съвсем елегантна, жилището й изглежда семпло и стилно. Немалка част в него заемат и трофеите на Гери, които заемат централно място в хола й.

Като всяка звезда, певицата има много дрехи. Затова не е изненадващо, че разполага с огромни гардероби от пода до тавана. За разлика от тях обаче леглото й е съвсем малко, а останалото обзавеждане в дома й е минималистично — почти спартанско.

Все пак изпълнителката се е постарала, залагайки на актуалните светли тонове в интериора. И не е допуснала присъствието на никакъв кич или екстравагантни предмети, които да отвличат вниманието от собствената й особа.

Прави впечатление също, че домът на Гери — Никол е чист и спретнат като аптека. А това говори много за лошото момиче на хип-хопа. Край на митовете за бунтарката, която е заклета купонджийка. В дома на Гери всичко е подредено, спретнато и чисто. А и тя самата май почти не се задържа в него.

Гери - Никол показа дома си сн. Инстаграм

Гери – Никол показа дома си сн. Инстаграм

Изпълнителката доста често е на път заради многобройните си ангажименти и почти няма време да отдъхне. Нищо чудно, че държи в дома й да цари идеален ред, за да може, когато се прибере там, истински да си почине.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар