Гери-Никол със силикон за 20 бона (Лолитката удари в земята чалгаджийките с бюст – Фото)

Гери-Никол със силикон за 20 бона (Лолитката удари в земята чалгаджийките с бюст – Фото)
5 (100%) 1 vote

Гери-Никол си е сложила огромно количество силикон

Гери-Никол развя гигантски бюст

Гери-Никол изду пазва със силикон за 20 бона. Лолитката е едва на 19 години, но очевидно е решила, че е нужно от сега да прави подобрения във визията си. Като за целта се е подложила на любимата на всички чалгаджийки интервенция – уголемяване на бюста.

Варненката, която и без това вече има визия на порно актриса, в края на миналата година наблъска по 450 кубика във всяка гърда, но все още не може да свикне с тежестта и редовно се оплаква от болки в кръста, писа „Таблоид“.

Гери-Никол силиконМладата изпълнителка се ожалила от тегобите пред колегите и стилисти в шоуто „Като две капки вода“, където всяка седмица влиза в различен образ. Гери признала, че се чувства зле с „бомбите“, които тежат почти кило. Обикновено фолкаджийките и топ бръмчалките слагат по 350 кубика в бюста, за да е съразмерен с крехките им тела. При Гери положението е различно, защото е доста пухкава и според пластични хирурзи лесно може да понесе повече импланти от обичайното.

„Тя тежи поне 70 кила. На фона на яката й дупара е нормално да сложи по-голям балкон, макар че съществува риск от прегърбване и болки, особено след по-дълго влачене на едрата пазва“, коментира пред изданието столичен лекар.

Интервенцията била платена от таткото на звездата, който е готов на всичко, за да угоди на щерка си, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар