Гери-Никол си повярва след Капките (Вижте какъв хонорар иска за участие)

Гери-Никол си повярва след Капките (Вижте какъв хонорар иска за участие)
5 (100%) 1 vote

Гери-Никол се е вживяла, че е голяма звезда покрай участието си в „Като две капки вода“

Гери-Никол иска космически хонорар за клубна изява

Гери-Никол си повярва сериозно покрай „Като две капки вода“. Заради изявите си в шоуто за имитации, Лолитката се е вживяла на истински голяма звезда. И съответно е завишила сериозно хонорара си. Като на сумата, която иска, могат да й завидят доста родни чалгарки.

Варненската чайка се има за вървежна и смята, че заслужава да получава почти два пъти повече, отколкото взимаше до преди няколко месеца. Именно поради тази причина Герито не се навива да пее срещу по-малко от 6 бона. Изпълнителката изтъква пред собствениците на нощни заведения, че вече е звезда, която всички разпознават и затова трябва да получава по-високо възнаграждение за услугите си, писа „България Днес“.

Гери-НиколЕдна от причините варненката да влезе в „Капките“ е именно, за да добие по-голяма популярност и да може да се промотира още по-лесно. Преди участието си в риалитито Гери имаше задочни участия, и то в клубове в родния й град, а изявите й в столицата бяха кът. След появата й в шоуто поканите към нея валят една след друга и тя не може да им смогне, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар