Гери-Никол на нож с всички в Като две капки вода (Певицата твърди, че е най-голямата звезда)

Гери-Никол на нож с всички в Като две капки вода (Певицата твърди, че е най-голямата звезда)
3 (60%) 2 votes

Гери-Никол се е изпокарала с всички в Като две капки вода

Гери-Никол плаши с напускане на шоуто, не търпи да не е първа

Гери-Никол е на нож с всички в Като две капки вода. Младата певица е бясна, че вече за трети път не е първа в шоуто за имитации. И вместо да започне да се старае повече, се заяжда с останалите участници.

Поведението на прохождащата звезда е нетърпимо, издават и хора от екипа.

„Повече не мога да издържам, край – късам договора и напускам“, заплашила тя. От самия старт на шоуто певицата не успява да се справи с конкуренцията и непрекъснато е на нож не само с журито, но и с останалите си колеги. Първа си изпати Софи Маринова, която беше залята от злобата на Гери-Никол.

Похвалите за ромската перла разяриха младата „кралица“ и тя й вдигна скандал зад кулисите. Софи преглътна унижението и започна да страни от блондинката, която по всичко личи, че се е взела много на сериозно. Вместо да докаже умения на сцената обаче, каквито претендира, че има, тя се чуди какви капризи да върти на организаторите на риалити предаването.

Гери-Никол Като две капки вода„Ту млякото й горещо, ту пък друго нещо. Гери-Никол не харесва нито образите, в които я карат да се преобразява, нито оценката, която й дават впоследствие. Тя се държи като нахакано и невъзпитано хлапе, а тук се иска поне минимална дисциплина и характер!“, обсъждат я останалите изпълнители.

Последната изява на Гери-Никол като Тина Търнър беше на ниво, но тя беше в трепетно очакване от реакцията на Фънки. За да пресече евентуалната критика и от страх,

Гери-Никол реши да се подмазва и го целуна.

Очевидно не искаше повече да търпи унижения в ефир. Скандалната певица е твърдо решена да намери начин да се вдигне на по-достойно място в класацията. Явно е готова и с женски номера да превзема журито, а това никак не се нрави на другите дами в „Като две капки вода“.

Засега твърдата фаворитка е Русата Златка, която успя да очарова всички с танци, усмивка и певчески способности. Гери-Никол й е вдигнала мерника и на нея, но още не смее да се заяжда очи в очи, защото плейметката едва ли ще й търпи номерата, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар