Гери-Никол зашлеви Криско: Нямам нужда от него! (Вижте как го подигра)

Гласувайте за статията

Гери-Никол забрави, че Криско я вкара в музикалния шоубизнес

Гери-Никол изгаври публично Криско

Гери-Никол зашлеви Криско! По всичко личи, че Лолитката забрави кой първи й подаде ръка след Х Фактор. И я вкара в света на музикалния шоубизнес.

Русокоската публикува видео в социалната мрежа от свое участие, на което не й стига въздуха да пее и разчита на плейбека. В клипчето тя изпълнява песента й от Криско „Ела и си вземи“. До тук нищо скандално, но… Кадрите са придружени от коментара на певицата „No Need of @KriskoBeats to slay bitch” – „Нямам нужда от Криско, за да убия кучката“, в чийто статус е тагнала хитмейкъра, за да е сигурна, че той ще го види.

Гери-НиколЛятото Гери и Криско хвърлиха прах в очите на медиите, твърдейки, че няма лоши чувства между тях. На една от пресконференциите за лятно турне, в което и двамата взеха участие, дори се пошегуваха, че тя чака дете от него и седнаха един до друг на срещата с журналистите.

Всички в гилдията са наясно обаче, че двамата са се изпокарали жестоко и след скарването им, те не са се връщали отново към приятелски и колегиални отношения, предават от Hotarena.net. 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар