Гери-Никол забрави грима, но не и Фотошопа! (Странно фото)

Гласувайте за статията

Поп иконата Гери-Никол забрави да си сложи грим и не само се снима натюр, но и публикува без никакви филтри фотоса. На снимката Яката дупара няма грам макиаж, изглежда лека бледа, но поне е естествена. Или поне донякъде…

Макар да няма грим, Гери не пропусна да обработи тялото си, правейки го да изглежда слабо, стройно и с манекенски пропорции. Въпреки че и децата знаят, че е ниска и набита, на снимките тя е с километрични крака, има плоско стегнато коремче, с плочки и задни части ала Ким Кардашиян.

„Отдалече личи, че снимката е манипулирана. Тялото ти е с несъразмерни пропорции и леко си огънала цялата горичка, за да се направиш слаба. Докога ще ни взимаш за балами“, гневят се последователите й.

Други пък бяха по-впечатлени от визията й без грим и я поздравиха за нежното излъчване. „Без грим си разкошна! Толкова естествена и красива“, сипят комплименти феновете й.

Гери почти никога не си позволява да се показва без макиаж, а дори напротив – често прекалява с фон дьо тена и сенките. Явно обаче поне за тренировките си в гората е решила да остави четките и да бъде натурална.

Снимки: Инстаграм

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар