Гери-Никол на Евровизия срещу 200 бона (Вижте как прецака другите певци)

Гери-Никол на Евровизия срещу 200 бона (Вижте как прецака другите певци)
5 (100%) 1 vote

Гери-Никол си плаща яко, за да представя България на Евровизия

Гери-Никол прецаква останалите кандидати с парите на тати

Гери-Никол отива на Евровизия срещу 200 бона! Скандалната лолитка е твърдо решена да пробие и извън пределите на страната като за тази цел смята именно тя да представя България на песенния конкурс. Който ще се състои през май в Киев.

Естествено, изпълнителката е наясно, че трудно ще пребори конкуренцията на другите изпълнители, които са доста по-талантливи от нея. Затова се е наложила намесата на баща й. Който с охота платил 200 бона, за да изпълни каприза на щерка си.

Скандалът беше разкрит от Рут Колева, която е получила предложение за финансиране на песен за конкурса плюс турне в редица европейски страни, за да популяризира парчето. След като разбрала за шашмата и че БНТ и Саня Армутлиева гласят Герито за представител, червенокосата певица сама отказла да се включи в опорочената надпревара. И изрази възмущението си в профила си във Фейсбук.

Гери-Никол се натиска за Евровизия

От правилата за конкурса на БНТ също се подразбира, че който има най-много пари, той ще спечели. А това определено е Гери-Никол. Зад нея не стоят големи продуцентски компании, а само богатият й и прещедър татко. От БНТ не дават никакви пояснения: какви ще са й критериите, кой ще я назначава, как ще се гласува и как ще се стигне до избора – ексцентрик или можещ ще ни представлява на големия финал. Така в музикалните среди не остава съмнение, че нито Жана Бергендорф, нито Рут Колева, нито Кристиан Костов ще успеят да се преборят с 200-те хиляди на Гери-Никол, предават от hotarena.net.

В момента варненката дори довършва последните щрихи от парчето, което е създадено специално за песенния конкурс.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар