Гери-Никол го закъса! Подмазва се на Сузанита за дует!

Гласувайте за статията

Гери-Никол май завидя на дъщерята на Орхан Мурад за грандиозния успех.

Преди дни Гери-Никол пусната поредния си хит, този път в колаборация с рапъра 100 Кила. Парчето „Напрао ги убивам“ за седмица събра 3 462 000 гледания с лъскавия си и скъп клип. А видеото към доскоро на никого непознатата Сузанита има с около 200 хиляди показвания по-малко в най-големия канал за видеосподеляне.

Щом видяха 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад, много пуритани сякаш преглътнаха по-леко скандалното видео на Гери-Никол. Всъщност, то не изглежда никак скандално на фона на 14-годишната Сузанита и нейните предизвикателни движения. със сигурност варненката не е очаквала да бъде засенчена именно от тази девойка.

А може би това е целенасочено, защото пускането на двамата клипа става само в рамките на няколко дни. Но, по тази тема можем само да предполагаме. Факт е, обаче, че Гери-Никол свали шапка на своята по-млада последователка и я поздрави за неочаквания успех. Изпълнителката на „Готина и луда“ се обяви за принципен човек, който обича да си изразява мнението.

В интервю за „Тази събота“ бившото протеже на Криско призна, че песента на Сузанита „Lucifer & Buddha“ много й е харесала. Дори толкова, че да се запише как звучи, ако тя я изпълнява. Гери-Никол не скри и че е поздравила 14-годишната певица за успеха в една от социалните мрежи.

Ще кажете – нищо изненадващо, вс епак и двете залагат на скандала. Но май-май варненката е осъзнала, че нейната стратегия може би не е толкова печеливша. Последният й хит е със 100 кила, а песента на Сузанита – с никому неизвестния Каската. Но дори и това не е фактор!

Гери-Никол завидя на Сузанита

Гери-Никол завидя на Сузанита

А думите на Гери-Никол колкото много харесва дъщеря на Орхан Мурад прозвучаха като чисто подмазване. Явно „яката дупара“ напира за дует с 14-годишната сензация. А когато си науми нещо, не се спира, докато не го реализира!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Гери-Никол го закъса! Подмазва се на Сузанита за дует!”

  1. садам

    юли 31. 2017

    Моля, моля каската не е никому незвестен, дори напротив. Като пишете нещо си проверявайте информацията.

    Reply to this comment

Добавете коментар