Гери Малкоданска хвърли луди пари за новото си жилище (Вижте колко се изръси)

Гласувайте за статията

Гери Малкоданска не пести за новия си дом

Гери Малкоданска показа тузарското си жилище в „Черешката на тортата“

Гери Малкоданска е хвърлила луди пари за новото си жилище. Красивата синоптичка показа за първи път дома си в „Черешката на тортата“ и всички останаха впечатлени от лукса, в който живее.

За това заслуга обаче няма Гери, тъй като апартаментът, който не е особено голям на квадратура, е обзаведен от интериорен дизайнер.

Малкоданска е наела един от най-добрите архитекти – Алекс Ковачев. Той работи предимно в чужбина и е автор на дизайна на един от най-популярните клубове в Лондон. Талантът му е оценен и в Токио, където в момента работи по таен проект, пише hotarena.net.

Алекс е отговорен за блясъка в домовете на Гала и Графа и именно водещата на „На кафе“ го препоръчала на Гери. Заради високите му компетенции и популярност тарифата му не била никак ниска и Малкоданска се изръсила за услугите му с около 10 бона.

Гери МалкоданскаТъй като Ковачев е естет и си пада по луксозните вещи, той залагал на предимно скъпи мебели.

Холът и трапезарията на синоптичката обзавел по последен писък на модата. Голяма част от аксесоарите и украшенията в дома на Гери са закупени от луксозен магазин на бул. „Витоша“, където една малка вазичка струва 190 лв. Като теглила чертата накрая, Малкоданска е олекнала с близо 50 000 лева за обзавеждането на жилището си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар