Гери Малкоданска стяга сватба (Доган пирува, че се отърва от бившата си)

Гери Малкоданска получи годежен пръстен, красавицата скоро ще е булка и то каква

Гери Малкоданска е получила предложение за брак от гаджето си Алекс Ковачев. Щастливото събитие се е случило по време на лятната им почивка на остров Сицилия.

Годежът на хубавата синоптичка бил пазен в дълбока тайна. Затова влюбените се сгодили на красивия италиански остров. Алекс Ковчев изненадал дамата на сърцето си с красив пръстен. Който бил скрит в една от розите на огромен букет. Който интериорния дизайнер подарил на своята любима.

Щом влюбените си дошли в родината Гери запознала семейството си с Алекс. Който за да спази традицията поискал ръката й официално.Говори се, че новото гадже на Малкоданска е изтънчен джентълмен. Той зарадвал бъдещата си тъща с марков парфюм. Като й направил и комплимент  за хубавата и поддържана външност, предават от електронното издание hotarena.net.

Гери Малкоданска с майка си

Изобщо нещата в живота на Гери Малкоданска се подреждат. Още няма насрочена дата за сватбата, но се предполага, че церемонията ще е грандиозна и впечатляваща. Затова ще им трябва време да се подготвят.

Гери не искала да се шуми около щастливото събитие. Нямала намерение да дразни бившия си възлюбен Демир Доган. С който имаха връзка повече от три години. Но баща му Ахмед Доган научил новината и дал банкет, че предишната му кандидат-снаха ще се омъжи. Соколът бил твърдо против връзката на сина си със синоптичката, която не е от тяхната вяра.

Гери с бившия си Демир Доган

Въпреки, че се разделиха и Демир си има ново гадже наследникът на Догановите сараи още страдал и не можел да забрави Гери.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.