Гери Малкоданска стана майка на момченце (Снимки + как кръстиха бебето)

Гери Малкоданска даде живот на момченце, щастливите родители кръстиха бебето Лео

Гери Малкоданска роди момченце. Красивата синоптичка сама се похвали, че е станала майка. Тя публикува в личния си профил във Фейсбук снимки на бебето и неговия татко.

Гери Малкоданска с бебето Лео и татко му Алекс Ковачев
Снимки: Фейсбук

Малкоданска умили мрежата с прочувственото послание. С което поздрави първородния си син. Младата майка посрещна бебето с „Добре дошъл” като нерече Лео „малък, но силен мъж”. Който е направил живота й приказка.Която на моменти била много тежка, но и пълна с много любов.

Гери признава, че нейния Лео се е родил много преди термина. Бременността й била проблемна и тежка, но благодарение на лекарския екип на Неонатологията на болница Аджибадем , който Малкоданска засипва с благодарности тя и щастливия татко Алкес Ковачев са станали родители на малкото си съкровище.

Снимка: Фейсбук

Синоптичката завършва посланието си с, че цената на щастието е висока и колкото е по-виисока толкова щастието е по-голямо.

Гери Млакоданска пише още: „Здравей, Лео! Обичам те мой малък силен лъв!”

От снимките, които красавицата пусна за радост на феновете си се вижда, че тя е в отлична форма и пак си е крехка и елегантна. А факта, че е станала майка я разкрасява още повече.

Феновете й не закъсняха да я поздравят и да пожелаят на малкия Лео да е жив и здрав.

Честито и от нас на щастливите родители!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.