Гери Малкоданска скъса джоба след Демир Доган (Вижте с какъв лукс се прости)

Гласувайте за статията

Гери Малкоданска със сигурност съжалява за раздялата си с Демир Доган.

След близо петгодишна връзка, Гери Малкоданска замени сина на Ахмед Доган с интериорния дизайнер Алекс Ковачев. Въпреки че е доста успял зад граница, той не успява да осигури на любимата си къдрокоска този стандарт на живот, с който бе свикнала покрай Демир. И това със сигурност се отразява на връзката им, както и на самочувствието на синоптичката.

Въпреки че се подвизава и на модната сцена, и на малкия екран, Гери Малкоданска не изкарва сама достатъчно средства, за да живее в предишния лукс. Доган-младши я гледаше като истинска принцеса, но обичаите в знатния род попречиха на евентуален брак на влюбените. Сега синът на лидера на ДПС продължава да живее на широко. На бившата му любима пък й се налага често, срам – не срам, да проси пари назаем от колежката си Никол Станкулова!

Живеейки със заеми и доста по-скромно от преди, Гери Малкоданска с носталгия и тъга си спомня за времената, когато се къпеше в истински лукс. Носят се истински легенди за щедростта на Демир към приятелките му. А синоптичката пази ясни спомени от нея. Докато били двойка, той я е затрупал с куп скъпи подаръци, от които, обаче, вече няма и спомен, пише retro.bg.

На първо място е кредитна карта без лимит,

позволяваща на красавицата да прави дълги и изтощителни шопинг турове. Тя обичала често да прескача и до Турция с тази цел. А там я чакал цял антураж само на нейните услуги –  шофьор, гримьор, фризьор и дори яхта! Освен това, Гери Малкоданска се фукаше с телефон, покрит с чисто злато, и супер луксозен спортен „Мерцедес“ за 100 бона.

Гери Малкоданска обича лукса, който вече не й е по джоба

Гери Малкоданска обича лукса, който вече не й е по джоба

Сега тя се задоволява с доста по-скромен смартфон и джип, закупен на лизинг. А лъскавите придобивки се върнали при този, който ги е закупил – Демир. Освен кола на изплащане, синоптичката се грижи и за дом, който също е закупен с кредит. напоследък Гери Малкоданска спряла да се придвижва с личния си автомобил и това породило съмнения, че го е продала, за да може да си помогне с вноските за жилището, с което определено се е изхвърлила.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар