Гери Малкоданска се пусна бе грим (Вижте я още по-красива през бременността – Снимки)

Гласувайте за статията

Бременността се отразява отлично на синоптичката и без грим е ослепителна

Гери Малкоданска, която се оттегли по майчинство се пусна на снимка без грим. Напълно натуралната красавица впечатли феновете си с ослепителната си визия и те са категорични, че майчинството й се отразява добре.

И макар да не е на малкия екран бъдещата майка на две деца не спира да се занимава с работа от вкъщи.

Скоро започна новия сезон на предаването „На кафе”, където тя бе една от панелистите. Зрителите на шоуто бяха впечатлени от новия интериор в студиото на Гала. Стана ясно, че пръст в красивата обстановка „На кафе” има самата Малкоданска. Дори тези с най-изтънчен вкус харесват новия интериор.

Бременната синоптичка сияе в очакване на второто бебе
Снимка: Инстаграм

Половинката на бременната синоптичка Алекс Ковачев се е заел с аранжирането на декора  в студиото. А както се разбра любимата му  къдрокоска, която навлязла бързо в неговата професия лично му давала съвети и идеи как да изпълни задачата.

Не е тайна, че дизайнерът Ковачев е обзавел дома на водещата Гала и той се познава с плевенчанката още преди Гери да се появи в Нова тв. За него се говори, че е един от най-търсените интериорни дизайнери на само у нас, но и по цял свят, предват от show.blitz.bg.

Лео, който е одрал кожата на майка си няма търпение да стане батко
Снимка: Инстаграм

Млакоданска освен, че помага на мъжа си, отделя и доста време да се грижи за по-големия си син Лео, който очаква с нетърпение да стане батко.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар