Гери Малкоданска на работа навръх 31-я си РД (Вижте как я глези мъжът й на празника – Снимки)

Гери Малкоданска на работа навръх 31-я си РД (Вижте как я глези мъжът й на празника – Снимки)
3 (60%) 1 vote

Къдрокосата хубавица без парти за празника си, любимият й я посрещна като принцеса вкъщи

Гери Малкоданска чукна 31 е понеделник на 12 април. Чаровната синоптичка обаче цели 12 часа бе в студиото на Нова тв и трябваше да работи.

Още в 9 и 30 тя се появи в студиото на „На кафе” и седна в стола на ко-водеща, после се върна в офиса на нюз рума, за да съобщава прогнозата по време на централните емисии на новините.

В бързината оставям тази снимка тук.
За да се подсещам каква щастливка съм! 🤍
Ден рожден. Ден любим. ❤️, написа синоптичката в Инстаграм

Хубавелката бе изненадана от любимия си мъж вкъщи с приказна украса на новия им дом за празника си. Тя пусна стори в социалната мрежа, а от снимките се вижда как я е посрещнало семейството й след работа.

Гери се похвали с приказната обстановка в дома си
Снимки: Инстаграм

Дизайнерът Алекс Ковачев се бе постарал да създаде приказна обстановка вкъщи и любимата му жена да се почувства обичана и глезена като принцеса. Няма съмнение, че може даже да е сготвил за рождения ден на Гери, тъй като както самата тя призна той е голям кулинар, а тя не е веща в домакинството.

Новият им луксозен апартамент бе затрупан с цветя и разноцветни балони. Но остава без отговор въпроса защо на рожденичкта й се наложи да дежури на празника си и да смени Никол Станкулова, която я няма и не е известно къде е .

В Нова тв ще продължат празненствата и днес. Христо Калоферов, водещият на новините също има рожден ден. Журналистът бе посрещнат с красива торта, с логото на медията, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар