Гери Малкоданска проговори за тежката си бременност: Лео се роди недоносен! (Вижте драмата й)

Гери Малкоданска с първа драматична изповед за тежката си бременност, сина й се родил преждевременно

Гери Малкоданска преживяла истински кошмар с първата си бременност. Красивата синоптичка за първи път говори публично за драматичните си преживявания.

Снимка: Фейсбук

Всичко се объркало от петия месец. Проблемите с плода започнали тогава и Гери била наясно, че ще роди по-рано от термина.

Лекарите я предупредили, че ще роди недоносено дете. Последният месец преди Лео да проплаче прекарала на легло в болница. Единствено й разрешавали да ходи до банята и тоалетната. А през останалото време когато трябвало да се придвижи до някъде я тикали с инвалидна количка, предават от hotnews.bg.

Малкоданска лежала в болницата и била лекувана с медикаменти, които да спрат раждането. Но когато бебето тръгне да излиза нищо не може да го спре, признава младата майка.

В последните месеци непрекъснато била измъчвана от страх. Дали бебето ще е добре, дали няма да има някакви увреждания, споделя Гери. Но най-много я заболяло когато Лео се повил на бял свят, а нямала възможност да го прегърне или поне да го подържи за малко в ръцете си.

Гери Малкоданска написа: Mr Leo a.k.a. Superman ??? #myboy
Снимка: Фейсбук

Новороденото още щом поело глътка въздух  било отведено и поставено в кувьоз. А когато я завели при него гледката на недоносеното бебе я уплашила. Виждала го само по веднъж на ден и така цял месец.

Но слава богу сега всичко в наред. Лео си е вкъщи за радост на мама и тате. Малкоданска благодари на лекарите, които са спасили недоносеното й дете. И призовава всички майки да бъдат подготвени за да могат да се справят с такъв проблем ако им се случи.

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.