Гери Малкоданска бременна в „Черешката на тортата“? (Водещата се издаде с коремче)

Гласувайте за статията

Гери Малкоданска усъмни зрителите с наедрялото си коремче

Гери Малкоданска умишлено се облича в по-широки дрехи

Гери Малкоданска май е бременна. В това се усъмниха зрителите на „Черешката на тортата“, където в момента се изявява красивата синоптичка. Красавицата е съмнително наедряла в талията и под дрехите й се очертава малко коремче.

Няколко рокли от гардероба на водещата на прогнозата за времето се опитаха да прикрият този факт, като с това предизвикаха серия от въпроси.

Чака ли бившата манекенка наследник и ако да, кой е бащата? С типичната си скромност чевенокоската пропусна да коментира клюките по свой адрес, които самите й колеги пуснали.

Гери Малкоданска

Тя обаче започнала малко по-внимателно да избира дрехите си за ефир, за да не се налага да дава обяснения на въпроса дали няма да излиза в майчинство.

Както знаете, Гери имаше дългогодишна връзка със сина на Ахмед Доган – Демир. Той обаче я заряза заради дизайнерката Мегз, с която е в момента. След раздялата им синоптичката упорито държи личния си живот далеч от камерите и отказва да разкрие дали в живота й има мъж.

Ако обаче новината за бременността й се потвърди, то това значи, че Малкоданска все пак е намерила заместник на богаташа и е щастлива, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар