Гери Дончева и Митко Динев заедно от една година (Вижте защо крият връзката си)

Гласувайте за статията

Гери Дончева и Митко Динев са заедно от една година, но крият упорито

Моделката Гери Дончева и милионерският наследник Димитър Динев са двойка от една година, но двамата са се разбрали да го крият.

Преди броени дни излезе информация, че на стори в Инстаграм Гери е пуснала фото на Динев, на което лицето му е скрито, в отговор на въпроса кой е авторът на хубавите й снимки, които качва в мрежата. И така тръгна теорията, че по този начин тя открито потвърди клюката, че двамата не само си правят снимки, но и мачкат общи чаршафи.

Оказа се, че човекът на снимката е не Митко, а бившият на моделката – Симеон Антонов.

HotArena разбра от близки до Дончева, че тя е пуснала този кадър на Симеон, за да разсее съмненията и спекулациите, че с Митко Динев са заедно.

Гери Дончева и Митко Динев

Снимка: Инстаграм

Факт е, че колкото и да се опитват да го прикрият, те са си гаджета и то не от вчера или днес, а от една година насам, но са се разбрали да не дават поводи да се шуми около тях. Алибито на Дончева се състои в това да пуска слухове, че си има приятел, млад и добре изглеждащ, но той бил съвсем друг човек, а не милионерският наследник Митко Динев.

Също така Гери тиражира версията, че присъствието й на рождения ден на Мити – синът на Митко и Емануела, е всъщност като половинка и придружител на приятел на Динев, който е бил поканен на партито. Което също е откровена лъжа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар