Гергана се сбабичоса! (От сладката певица няма и следа – Потрес фото)

Гласувайте за статията

Гергана не е състарила брутално, вече не прилича на себе си

Гергана е абсолютно неразпознаваема

Гергана се сбабичоса брутално! Някога сладката блондинка към днешна дата прилича на леличка, а дори и най-заклетите й фенове трудно я разпознават. Напоследък тя може да мине за баба на чалгата, но в никакъв случай за красавица. От последните фотоси на позабравената изпълнителка личи, че кожата й е съсипана и осеяна с бръчки.

Гергана се сбабичоса

Гергана се сбабичоса

Вече няма и следа от русата изкусителка, по която въздишаха хиляди мъже в началото на кариерата й.

Красотата на блондинката е потънала вдън земя, като според мнозина причината е в изтощителния нощен труд по кръчми и дискотеки, който тя активно водеше в младостта си. Другият фактор е силният грим, който Гергана използва ежедневно, пише hotarena.net.

Гергана е едва на 31 години, но изглежда на поне 45. Доста по-възрастната Малина изглежда в пъти по-добре от нея. Бившето русо барби стана известна буквално за една нощ с песента си „Губя те бавно“. Тогава всички малки момиченца искаха да приличат на нея.

За нейно съжаление обаче не успя да задържи славата си. Името на пайнерката влезе отново в устите на хората преди година, след като стана ясно, че песента й „Твоите думи“ е плагиатствана от палестинска изпълнителка, която пее срещу израелската окупация в Палестина. Тогава стана грандиозен скандал, а блондинката само заяви, че съжалява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар