Гергана от Женени от пръв поглед настройва останалите срещу Георги

Гласувайте за статията

Гергана от Женени от пръв поглед се опитва да настройва останалите участници срещу Георги

Явно в риалити формата непрекъсно тлее някакъв конфликт. И колкото по-близко са до финала на Женени от пръв поглед, толкова по-непредвидими са участниците в шоуто.

Гергана

Гергана настройва останалите срещу Георги

Гергана още на първата среща по женски на трите съпруги от Женени от пръв поглед, се справя доста добре в опитите си да настрои двете си колежки, Светла и Тони срещу Георги. Тя преекспонира върху тях собственото си негативно отношение към съпруга си от шоуто. Споделя разочарованията си, грешките му, поведението му спрямо нея.

Гергана

Случайна ли е липсата на Георги

Оказва се, че успява с намерението си да насади една негативна представа за Георги още преди Светлана и Антония да са се запознали директно с него.

Гергана

Едно романтично начало с неочакван край

След като минава този патриархален етап от шоуто на поотделни срещи за запознанстава на жени с жени и мъже с мъже, следва общото запознанство между трите двойки. Само седмица преди съдбовното решение си остават ли заедно или не. Тази среща е интересна с това, че всяка двойка откровено споделя как й се отразява експериментът и какви са връхлетелите ги емоции за краткото време през което са били заедно. Но и назрелият конфликт неизбежно избухва, тъй като Светла и Тони, настроени от споделеното от Гергана за Георги се нахвърлят върху него. И за обща изненада той остава сам, без подкрепата на мъжката част. Стефан и Атанас въобще не се застъпват за него. Интересно къде отиде прословутата мъжка солидарност.

Трябва да споменем и още нещо интересно. Освен тези срещи на запознатства и откровения, двойките се пробват и в ролята на едни бъдещи родители. Като поведение, реакция, отношение към децата и един към друг. Племенницата на Тони остана на грижите на Атанас и Антония за някой и друг час, а Светлана и Стефан се грижат за племенника на Светла.

Времето, посветенено на децата ги предизвиква да помечтаят и за свои наследници. В интерес на истината, не всички са еднакво настроени за подобни емоции, което е съвсем в реда на нещата. А и развитието на отношенията след шоуто показват колко различни са двойките и че няма обща матрица за поведение дори за семейства, създадени от пръв поглед.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар